Referencer

Projekter

ODENSE KOMMUNE

Udtalelse:

"Der er et stort potentiale for både økonomien og miljøet, når vi bruger moderne teknologi til at finde nye løsninger. Det kommer både borgerne og byen til gavn”

PANDA-HUSET

Udtalelse:

"Taget i betragtning af, at dette projekt er født af Bjarke Ingels Group, er vi lykkedes med at producere en vandhane, der
designmæssigt lever op til høje arkitektkrav”

Testfamilier

Hvor mange penge og hvor meget vand kan man egentlig spare i en helt almindelig dansk familie – uden at ændre vaner og gå på kompromis med komforten? Det har Damixa sat sig for at finde ud af. Vi har sammen med to familier indledt en test, der skal vise 1:1 hvor meget man kan spare ved at udskifte sine eksisterende vandhaner og brusere med nye, moderne armaturer, der har indbygget vandsparefunktioner.


Mød familien

Bergstedt fra Tistrup

Familien består af Mette, Henrik, teenagepigerne Thea på 13 og Sofie på 15 samt familiens hund Naya. Se her hvad familien sparede ved at skifte alle vandhaner og brusere ud med Damixas nye, danskdesignede modeller.


Mød familien

Møller Martin fra Værløse

Hos familien Møller Martin har vi netop skiftet alle vandhaner og brusere. Se her, hvad de nye damixa-produkter gav af vand- og energibesparelser

Helsingør Politistation

Udtalelse:

"- At have besparelsen dokumenteret sort på hvidt var noget af en øjenåbner. For mig handler det om at finde besparelser, der er i bygherrens interesse”

Bakkegårds-skolen

Udtalelse:

”Vi kan allerede nu måle, at vi bruger 33 procent mindre vand. Det er meget tilfredsstillende, og det giver os en attraktiv tilbagebetalingstid”

Rigs-hospitalet Glostrup forebygger legionella​​​​​​​

Udtalelse:

"...efter vi har taget den her løsning i brug, har der ikke været noget vækst af  legionella”

DAGINSTI-TUTIONEN ROSA

Udtalelse:

"Både børn og voksne i institutionen blev meget hurtigt begejstrede for de nye vandhaner.De kunne med det samme se, at der ikke var det samme vandspild som tidligere”

GLOSTRUP BOLIG-SELSKAB

Udtalelse:

"Vi kan allerede se nu, at forbruget af koldt vand er faldet i de blokke, hvor renoveringen er afsluttet. Vi forventer at se yderlige besparelser”

VALBY SKOLE

Udtalelse:​​​​​​​

"De første resultater på vores testskole viste, at vi sparede 30% på det samlede vandforbrug. Hver eneste måned har siden bekræftet besparelsen”

POLITI-SKOLEN

Udtalelse:

"Det er jo fantastisk, at vi på Politiskolen kan opnå en økonomisk gevinst ved at nedbringe vand-forbruget, samtidig med at skolen øger kapaciteten ved næsten at fordoble antallet af kadetter

KBH LUFTHAVNE

Udtalelse:

"Vi har dokumenteret 900 kr. om året i besparelse per armatur. Det betyder, at en ny vandhane er tjent hjem på under 2 år.

HERLEV HOSPITAL

Udtalelse:

"Vi vil gerne vise verden, at vi er grønne - og at der er penge at spare. Nu kan vi dokumentere, at der er masser af økonomi og sund fornuft i at skifte vandhaner.

LUNDTOFTE-GADE

Udtalelse:

"Når både besparelserne på vand- og varmeforbrug lægges sammen kunne boligforeningen potentielt spare ca. 1,2 mio. kr. om året

SORGEN-FRIVANG

Udtalelse:

"Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi gør det ordentligt med omtanke for klimaet og for fremtiden

HVIDOVRE KOMMUNE

Udtalelse:

"For mig som driftsansvarlig er der tre plusser: Det sparer energi, det giver driftsfordele, og der bliver meget mindre vedligehold.

LEJERBO

Udtalelse:

"Det er os, der står på mål for resultaterne, så testen har været enormt vigtig. Den er beviset for, at det giver bonus i regnskabet.