Tap into your style

Du vågner under bruseren. Du brygger morgenkaffe. Laver mad. Og vasker hænder.

Vandhaner spiller en central rolle i din hverdag. Med Damixa kan du forene overlegen funktionalitet med design, materialer og farver, der afspejler din stil og den stemning, du vil have i dit hjem.

.00

Chrome

Krom er vandhanernes svar på den hvide skjorte eller den lille sorte kjole. Stilsikker, tidløs og ikke til at komme udenom. Et materiale, der lader designet spille hovedrollen og falder naturligt ind i alt fra det industrielle køkken til det nordiske landkøkken. Og så er overfladen både slidstærk og nem at holde pæn.

.21

Matt white

Hvid er farven for nye begyndelser. Og hvide vandhaner er en designmæssig nyskabelse, hvor farven for alvor kommer til sin ret i helt enkle designs. Et oplagt valg til at komplementere det lyse køkken eller bad. Eller til at skabe kontrast til farverige flader. Den silkematte overflade er rar at røre ved, og den stærke, specialbehandlede overflade er overraskende nem at holde ren og uskyldshvid.

.46

Steel

Rustfrit stål har i generationer været forbundet med professionelle køkkener, hvor materialerne kun bliver pænere af at blive brugt. Den elegante steel-overflade er for længst flyttet ind i hjemmet. Materialet passer godt til den afslappede, nordiske livsstil, hvor hverdagens design både skal være funktionel og pænt at se på.

.55

Graphite grey

Vores grafitgrå overflade er ikke alene øjenfaldende, men også yderst alsidig og tapper dermed ind i de fleste indretningsstile. De fine silkebørstede detaljer, føjer et robust designudtryk til dit hjem, som matcher den industrielle beton, men også skaber potentielle kontraster til lettere materialer, såsom træ og hvidt porcelæn. Endnu et ydre unikt lag – eller nuance af grå – er tilføjet, som gør den ekstremt modstandsdygtig over for ridser og fingeraftryk.

.61

Matt Black

Mat sort er stilfuld, minimalistisk og elegant. Med sit nedtonede udtryk giver den en snert af luksus til alt fra det rå, urbane køkken til det sanselige spa-badeværelse. Den matsorte finish holder farven, år efter år. Den hårdføre overflade er nem at rengøre og afvisende overfor snavs og fingeraftryk.

.77/.79

Brass

Messing er fantastisk til at skabe stemning og er et valg, der udstråler holdning og personlighed. Messing har evnen til at falde naturligt ind i omgivelserne og samtidig tilføre en ekstra dimension. Udtrykket kan være varmt og hyggeligt - eller cool og urbant. Og så gør den særlige PVD-belægning overfladen ekstremt modstandsdygtig overfor ridser og misfarvning.

.80/.87

Copper

Vi kender materialet fra de smukke kobberkedler på bryggerierne, gryderne i køkkenet på herregårdene og vandhanerne på hotte cafeer og restauranter. Kobber matcher alt fra rå indiustrialisme til varm, urban stil og virker på én gang ekstravagant og afslappet. Et valg, der skaber opmærksomhed.