Vores unikke

funktioner

Tryk på filtrér for at se produkter med en bestemt unik funktion

ANTISKOLDNING

Smart funktion, der begrænser grebets bevægelse, så der ikke åbnes for det allervarmeste vand ved et uheld. Funktionen er valgfri under installation af armaturet.

KOLD START

Giver kun koldt vand, når grebet er i midterposition. Det nedsætter unødigt forbrug af varmt vand og sparer på energien.

ECO SAVE

Vælg selv, hvor meget vand, der løber gennem armaturet. En lille skrue inde i armaturet på kartuschen gør det nemt at finde lige netop det flow, der sparer på vandet, uden at gå ud over komforten.

ECO CLICK

Sparer på vandet ved at give lidt modstand, når man åbner for vandet. Fuld styrke på vandet fås ved at klikke forbi modstanden.

RUB CLEAN

Gør det nemt at fjerne kalk fra perlatoren eller brusehovedet - uden værktøj og kemikalier. Gnub med en finger på den fleksible gummioverflade for at fjerne kalkaflejringerne.

PULL OUT

En fleksibel slange, som gør det nemt at få vand hele vejen rundt i vasken. Pull out gør, at du kan trække brusehovedet op til 40 cm ud. Efter brug glider slangen automatisk tilbage på plads.

360 GRADER

Tuden kan drejes 360 grader for at give dig en optimal anvendelse. Det gør det f.eks. ret simpelt at drikke direkte fra hanen eller at rengøre vasken.

BRUSEINDSTILLINGER

Viser om der er 1, 2, 3 eller 5 forskellige indstillingsmuligheder på hånd- eller hovedbruseren.

HIGH FLOW

Fyld badekarret op hurtigt med den smarte high flow-funktion, som giver op til 40 liter vand på kun 60 sekunder.

TOUCHLESS

Åbner for vandet automatisk, når den elektroniske sensor på armaturet registrerer bevægelse. Vandet stopper med at løbe efter en forudindstillet skylletid. Ekstra nemt og hygiejnisk.

PVD

En særlig, metallisk overfladebehandling, som gør armaturet smudsafvisende og mere modstandsdygtigt overfor ridser. PVD-overfladen har også den fordel, at farven ikke falmer - selv efter mange års brug.