Tap ind i en ny dag

med kogende vand lige ved hånden​​​​​​​

Kogende vandhane nyhed fra os til jer

Drop ventetiden og brug tiden på det vigtige. Nu kan du lave te, koge pasta, skolde skærebrættet eller gøre flasken klar til baby i én arbejdsgang - helt uden at skulle vente. Silhouet Instant kombinerer en klassisk vandhane og en kogende vandhane i ét stilrent, sikkert og brugervenligt design. Et designstatement, der giver karakter til både klassiske og moderne køkkener.  Det kogende vand aktiveres med en ”Press ´n´ Twist”-funktion, der sikrer, du aldrig uforvarende tænder for det kogende vand. Det rillede greb er ekstremt brugervenligt og sikkert og den specialdesignede perlator giver en fin, blød stråle. Du får præcis den mængde kogende vand, du skal bruge, så du sparer på både vand- og energiforbrug. Og med Instant Service får du forlænget både levetiden og garantien.


Silhouet Instant kommer i 6 forskellige slidstærke overflader, som matcher resten af den populære Silhouet-serie: krom, stål, børstet messing, kobber, grafitgrå og matsort.

Så slut med at vente: Tap ind i en ny dag med kogende vand lige ved hånden.

Designet efter dine behov

Silhouet Instant kombinerer en klassisk vandhane og en kogende vandhane i ét stilrent, sikkert og brugervenligt design. Du får præcis den mængde kogende vand, du skal bruge, når du skal lave te, koge pasta, eller gøre flasken klar til baby – helt uden ventetid.


Silhouet Instant er mere end bare praktisk og tidsbesparende; den er et designstatement, der giver køkkenet karakter. Et godt match til både det klassiske og det moderne køkken.

Praktisk og sikker

Lav te, kog pasta, skold skærebrætter eller sutter til baby - helt uden at skulle vente. Med Silhouet Instant har du altid adgang til kogende vand, så kan du skippe ventetiden og bruge tiden på det vigtige.


Det kogende vand aktiveres nemt og sikkert med en ”Press ´n´ Twist”-funktion. Det rillede greb er brugervenligt og den specialdesignede perlator giver en fin, blød stråle. Du får præcis den mængde kogende vand, du skal bruge, og sparer på både vand- og energiforbrug.

Nem at installere og servicere

Silhouet Instant passer til de fleste typer af underskabe, og køkkenvaske og er nem at installere.


Vi anbefaler at skifte BWT-filteret hver 6. måned for at holde din Silhouet Instant kørende optimalt. Når du registrerer dig pådamixa.dk/instant-register modtager du direkte servicetips og en rabatkode til fremtidige køb af BWT-filter og er godt på vej i forhold til at opnå en udvidet fem års garanti.

Tap into your style

Silhouet Instant er et designstatement, der matcher stilen i hjemmet og giver karakter til både det klassiske og det moderne køkken. Overflader og farver matcher naturligvis resten af den populære Silhouet-serie.  


Silhouet Instant fås i 5 slidstærke overflader og er tilgængelig i krom, stål, børstet messing, kobber og matsort.


Få Instant svar på dine spørgsmål

Få svar på alle spørgsmål du eventuelt måtte have vedrørende Silhouet Instant

Se Instant overfladerne her

Instant installation

Få et unikt indblik i installation af Silhouet Instant, og se hvor let det her