Damixa reservedele

Vores danske design og kvalitet er stærkt medvirkende til, at vores armaturer meget sjældent går i stykker. Dog sker det efter mange års brug og slitage helt naturligt, at visse dele står af og skal skiftes.
Det vil vi naturligvis også gerne hjælpe dig med. Derfor viser vi herunder vores hyppigst anvendte reserveldele. Ved at trykke på billedet, har du mulighed for at se hvilke færdigvarer, reservedelene indgår i. Hvis du ønsker at se den komplette reservedelsliste til et specifikt armatur eller brusesystem, skal du søge eller filtrere dig frem til produktet og herefter trykke på reservedelsfanen under produktbilledet.

Download vores nye reservedelsguide

Hent den gratis, der hvor du henter dine apps

1. Find reservedele via varekortet

Det er helt enkelt at finde frem til et produkts reservedele. Filtrér dig frem til det konkrete produkt, åbn varekortet og tryk herefter på 'reservedele' under produktbilledet over det grå felt. Her finder du både ean, vvs- samt artikelnummer, lige til at kopiere ind i en ordre, en mail eller i google.

2. Se hvilke produkter en reservedel indgår i

Ved at du i søgefeltet indtaster hele vvs-nummeret eller de første 5 cifre af artikel-nummeret, på en allerede kendt reservedel, kan du via resultatlisten, se hvilke produkter reservedelen indgår i.

3. Tilgå de mest anvendte reservedele

Vi prøver altid at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Derfor har vi kreeret en liste med de mest anvendte reservedele, som vi hele tiden opdaterer, så du altid finder de mest populære. Du kan bladre igennem dem via nedenstående liste, eller filtrere dig frem til dem under 'produkter' i top-menuen og derefter vælge filteret 'Udvalgte reservedele' under 'type' eller helt simpelt blot ved at;

Top 10 reservedele

Se vores 10 mest populære reservedele herunder

Husk du også altid kan tilgå vores servicevideoer