Silhouet. Slank. Skandinavisk. Indbydende.

Indbydende dansk armatur- og bruse-design i seks forskellige overflader

Enkel og indbydende, med sit slanke, rene udtryk, gør at Silhouet-serien passer flot ind i både dagens og morgendagens køkkener og badeværelser. I badeværelset kommer Silhouet håndvask-armatur i fem forskellige højder og tudlængder, så du f.eks. også kan bruge Silhouet ved en høj bowlevask monteret ovenpå bordpladen. I brusebadet skiller Silhouet sig ud med en hovedbruser, der med sit ultratynde design giver en næsten svævende fornemmelse. Silhouet er essensen af tidløst, skandinavisk design og kompromisløs Damixa-kvalitet.


Silhouet-serien fås i seks flotte overflader:

Krom, steel, blank messing, børstet messing, børstet kobber, og matsort med den særlige anti-fingerprint teknik. ​​​​​​​

Matsort med anti fingerprint og en uovertruffen kvalitet

Matsort er minimalistisk og elegant med sit nedtonede udtryk, der står i perfekt kontrast til det moderne look, der præger mange køkkener og badeværelser i dag. Den matsorte finish falmer ikke i farven, selv efter mange år, og overfladen er afvisende overfor snavs og aftryk fra fedtede fingre.

Kobber, messing, og steel i børstet PVD overflade

Børstet stål, børstet kobber og børstet messing (PVD) er det diskrete, elegante alternativ til krom og passer i næsten ethvert køkken/bad. Den særlige PVD-belægning giver Silhouet en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.

Gennemtestet slidstærk blank messing overflade

Messing (PVD) er på samme tid klassisk og moderne. Det stilbevidste Silhouet-valg til køkkener og badeværelser, som er designet med et strejf af nostalgi. Silhouet i messing har også den hårdføre og meget holdbare PVD-overflade.

Se udvalg af Silhouet-serien her

Halskov & Dalsgaard Design

Mød designeren

Silhouet by Damixa er designet af det prisvindende danske designfirma Halskov & Dalsgaard Design i tæt samarbejde med Damixa. Bag Halskov & Dalsgaard Design står duoen Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, som siden 1990 har designet en lang række produkter for blandt andre Stelton, Holmegaard, IKEA og Sticks'n'Sushi.

Fandt du ikke noget der passer ind i din stil?

Se vores mange andre serier