Damixa Silhouet armatur | Dansk vandhane & brus | sort, messing [damixa.dk]

Silhouet

Indbydende dansk armatur- og bruse-design

Silhouet vandhanerne fås i fire flotter overflader: Krom, steel PVD, messing PVD og matsort anti-fingerprint. Enkel og indbydende. Det er Silhouet, som med sit slanke, rene udtryk passer flot ind i både dagens og morgendagens køkkener og badeværelser. Ydermere kommer håndvask-armaturet i tre forskellige højder, så du også kan bruge Silhouet ved en høj bowlevask monteret ovenpå bordpladen. I brusebadet skiller Silhouet sig ud med en hovedbruser, der med sit ultratynde design giver en næsten svævende fornemmelse. Silhouet er essensen af tidløst, skandinavisk design og kompromisløs Damixa-kvalitet.


Mød designerne: Halskov & Dalsgaard Design

"Vandhanen er både en funktionel brugsgenstand og et designelement i moderne hjem. Med Silhouet har vi forsøgt at skabe en moderne, enkel og indbydende serie af armaturer, som er en glæde at bruge i hverdagen. Ideen var at designe et gedigent "no-nonsense" produkt i et design og en kvalitet, som holder i mange, mange år, siger Christina Halskov. Hun tilføjer, at Damixa og Halskov & Dalsgaard Design er et rigtigt godt match, fordi begge virksomheder er dybt forankrede i den danske og skandinaviske designtradition: "Vi deler den opfattelse, at design og funktion skal hænge sammen og give mening for brugerne."

Matsort med anti fingerprint og en uovertruffen kvalitet

Matsort er minimalistisk og elegant med sit nedtonede udtryk, der står i perfekt kontrast til det moderne look, der præger mange køkkener og badeværelser i dag. Den matsorte finish falmer ikke i farven, selv efter mange år, og overfladen er afvisende overfor snavs og aftryk fra fedtede fingre.

Steel i ekstrem modstandsdygtig PVD overflade

Steel (PVD) er det diskrete, elegante alternativ til krom og passer i næsten ethvert køkken/bad. Den særlige PVD-belægning giver Silhouet Steel en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.

Gennemtestet slidstærk messing overflade

Messing (PVD) er på samme tid klassisk og moderne. Det stilbevidste Silhouet-valg til køkkener og badeværelser, som er designet med et strejf af nostalgi. Silhouet i messing har også den hårdføre og meget holdbare PVD-overflade.

Halskov & Dalsgaard Design

Mød designeren

Silhouet by Damixa er designet af det prisvindende danske designfirma Halskov & Dalsgaard Design i tæt samarbejde med Damixa. Bag Halskov & Dalsgaard Design står duoen Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, som siden 1990 har designet en lang række produkter for blandt andre Stelton, Holmegaard, IKEA og Sticks'n'Sushi.

Se udvalg af Silhouet serien her