Silhouet. Slank. Skandinavisk. Indbydende.

Indbydende dansk armatur- og bruse-design i syv forskellige overflader

Med sit slanke, tidløse design passer Silhouet smukt ind i både nutidens og morgendagens køkkener og badeværelser. Silhouet fås både som klassiske og berøringsfrie vandhaner og som brusesystem i syv smukke farver. Hertil kommer en komplet serie af tilbehør til badeværelset i samme farver og overflader. Med Silhouet kan du nemt kombinere overlegen funktionalitet med materialer, farver og tilbehør, der afspejler den stil og den atmosfære, du ønsker i dit hjem.

Silhouet-serien fås i syv flotte overflader:

Krom, steel, blank messing, børstet messing, børstet kobber, matsort, samt den helt nye finish mathvid.

Matt Black Anti-fingerprint surface

Mat sort er stilfuld, minimalistisk og elegant. Med sit nedtonede udtryk giver den en snert af luksus til alt fra det rå, urbane køkken til det sanselige spa-badeværelse.


Den matsorte finish holder farven, år efter år. Den hårdføre overflade er nem at rengøre og afvisende overfor snavs og fingeraftryk.

Mathvid UV-resistent overflade

Silhouet Mat hvid er minimalisme i sin reneste form. Den matte, hvide overflade får form og detaljer til at stå skarpt frem.


Tag ikke fejl af det delikate ydre; pulverlakeringen er både slidstærk, hårdfør og forbavsende nem at rengøre. Overfladen er UV resistent, så hanen gulner ikke på grund af sollys, men forbliver så hvid som ny.

Kobber, messing, og stål i PVD overflade

Børstet stål, børstet kobber og børstet messing (PVD) er det diskrete, elegante alternativ til krom og passer i næsten ethvert køkken/bad.


Den særlige PVD-belægning giver Silhouet en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.

Se udvalg af Silhouet-serien her

🛒

Se hvor du oplever og køber Silhouet

Mød designerne

Det er de prisvindende, danske designere, Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, der står bag Silhouet. Deres arbejde er dybt forankret i den skandinaviske designtradition, og duoen er kendt for at integrere æstetisk og funktionelt design.


Målet med Silhouet var at skabe en enkel og tidløs serie af armaturer og brusere til køkken og bad. Christina Halskov forklarer: "Vandhanen er både et funktionelt objekt og et designelement i moderne hjem. Vi ønskede at skabe en række gedigne, no-nonsense vandhaner, som er en fornøjelse at bruge i hverdagen og som holder i mange, mange år - både med hensyn til design og kvalitet.

Fandt du ikke noget der passer ind i din stil?

Se vores mange andre serier