Silhouet.

Standing out by blending in.

Silhouets minimalistiske udtryk er et lysende klart designstatement. Alle overflødige detaljer er fjernet, så det er proportionerne, der skaber designet. Med sin suveræne funktionalitet og slanke, rene linjer falder Silhouet naturligt ind i både nutidens og morgendagens hjem, hvor designet fylder rummet uden at overdøve alt andet.


Du kan vælge Silhouet til både køkken og bad, så du skaber en rød tråd i dit hjem med præcis den stil, du ønsker. Du kan få både klassiske, berøringsfrie og kogende vandhaner i serien, matchende brusesystem til badeværelset og et komplet sortiment af tilbehør. Silhouet fås i hele otte smukke overflader: krom, stål, mathvid, matsort, grafitgrå, poleret messing, børstet messing og børstet kobber.

Grafitgrå

Silhouet Graphite Grey er rendyrket minimalisme.På en gang underspillet og opmærksomhedsskabende. Som at sænke stemmen for at få ro i lokalet.

Kogende vand

Silhouet Instant kombinerer en klassisk vandhane og en kogende vandhane i ét stilrent, sikkert og brugervenligt design.Så slut med at vente: Tap ind i en ny dag med kogende vand lige ved hånden.

Indbygning

Enkelt og stilrent, men ikke klinisk, for badeværelset skal matche resten af boligen i lækre materialer og smukke farver. Ved at indbygge armaturer til bad og håndvask, skjules det overflødige, så intet forstyrrer øjet. Det skaber ro og fremmer følelsen af afslapning og selvforkælelse - en lille hverdagsluksus.

Berøringsfri

Silhouet Touchless er en revolution inden for berøringsfrie vandhaner. De er udviklet specielt til brug i hjemmet og kombinerer et stilrent design med en funktionalitet, der matcher alle de behov, du har i køkkenet og på badeværelset. Du mindsker vandspild, og du behøver aldrig røre vandhanen med beskidte hænder og dermed risikere at sprede vira og bakterier.

Tilbehør

Collection er en komplet serie af badeværelsestilbehør, der matcher design og overflader i den populære Silhouet-serie. Du kan få alt fra håndklædekroge til toiletpapirholdere i præcis den samme farve og overflade somvandhane og bruser, og på den måde skabe helhed og sammenhæng i rummet.

Mathvid

Silhouet matt white er minimalisme i sin reneste form. Designet er stilrent, skandinavisk og tidløst, og den matte, hvide overflade får form og detaljer til at stå skarpt frem. Overfladen er slidstærk, hårdfør og UV resistent, så hanen er nem at rengøre og forbliver så hvid som ny. If you love colour - add some white!

Se udvalg af Silhouet-serien her

Mød designerne

Det er de prisvindende, danske designere, Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, der står bag Silhouet. Deres arbejde er dybt forankret i den skandinaviske designtradition, og duoen er kendt for at integrere æstetisk og funktionelt design.


Målet med Silhouet var at skabe en enkel og tidløs serie af armaturer og brusere til køkken og bad. Christina Halskov forklarer: "Vandhanen er både et funktionelt objekt og et designelement i moderne hjem. Vi ønskede at skabe en række gedigne, no-nonsense vandhaner, som er en fornøjelse at bruge i hverdagen og som holder i mange, mange år - både med hensyn til design og kvalitet.


Fandt du ikke noget der passer ind i din stil?

Se vores mange andre serier