Graphite Grey​​​​​​​

Ikke bare en farve

Det er en sanselig overflade, du helt naturligt rækker ud efter. Silkemat og rar at røre ved.

En levende overflade, der skifter karakter alt efter lysindfald og omgivelser. En farve, der fremhæver gløden i træ og andre naturmaterialer. Gør den sorte dybere, metaller venligere og andre farver klarere.   Den slidstærke overflade har fået en ekstra anti-fingerprint behandling, så den er nem at rengøre og holde fri for kalk og fedtfingre. Overfladen er utrolig hårdfør og modstår ridser og skrammer. Graphite Grey får det bedste frem i sine omgivelser. På en gang underspillet og opmærksomhedsskabende. Som at sænke stemmen for at få ro i lokalet.


Farven grå

Grå er den perfekte neutrale farve, der styrker de enkelte nuancer og samler farverne i rummet.


Grå er intellektets og kompromisets farve.En diplomatisk farve, der mindsker modsætninger og forener sort og hvid.På en gang selvsikker og samtidig underspillet, elegant og cool.

Holdbarhed

Graphite Greys særlige PVD-belægning giver en hård og robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.


Love at first sight. Build to last.

Komplet sammenhæng

Med Silhouet Graphite Grey kan du få alt, hvad du skal bruge for at skabe sammenhæng i dit bad eller dit køkken. En enkel måde at opgradere sit hjem på.

Anti-fingerprint

Graphite Greys hårdføre overflade er nem at rengøre og afvisende overfor snavs og fingeraftryk.


Grab the attention. Leave no marks.

The graphite range

Se et udvalg af Graphite Grey her