Damixa indbygning - indbygget bad og brus elegance [damixa.dk]

Indbygning

Skønhed kommer indefra

Stilrent skandinavisk design har altid været et af Damixas kendetegn. Nu tager vi det enkle til et nyt niveau med en helt produktkategori til indbygning.


Når du bygger brusetermostaten eller håndvaskarmaturet ind i væggen, får dit badeværelse et endnu mere stilrent og minimalistisk udtryk.


Det, øjnene ser, er det, hænderne skal betjene: Vandhanen ved håndvasken - håndbruseren og hovedbruseren i brusebadet.


Designpakker til brusebadet

Til brusebadet har vi sammensat tre attraktive designpakker, som gør det nemt at vælge den serie fra Damixa, som passer til lige netop dit badeværelse. Du kan vælge mellem:


Bell      Silhouet      Pine


Hver pakke indeholder termostat i indbygningsboks med lækagesikring, håndbruser, hovedbruser og betjeningsgreb til montering på væg.

Dit hjem. Dit valg

Designpakkerne til brusebad gør det endnu nemmere for dig at vælge design - og for din VVS-installatør at bestille og montere den færdige løsning. Alt, både de indvendige og de udvendige dele, er nemlig samlet i én pakke.


Men du kan også vælge en anden af Damixas mange, flotte designserier til dit brusebad. I så fald skal din VVS-installatør blot bestille de indvendige og de udvendige dele separat.

Også til håndvask

Vores nye produktkategori byder også på et håndvaskarmatur til indbygning samt de udvendige dele, der skal til for at få  en flot og fuldendt, indbygget løsning: Tud, greb og rosetter. De udvendige dele er i et stilrent Damixa-design, som passer til ethvert badeværelse.


Uanset hvilken løsning du vælger, følger alt nødvendigt tilbehør til monteringen med. Også den krævede lækagesikring, som gør din indbyggede løsning fra Damixa lige så sikker som et traditionelt armatur.


Kort sagt: Der er ingen overraskelser, når du vælger Damixa. Hverken på prisen, eller når armaturet skal monteres.

Se et udvalg af vores indbygningsløsninger her

Én pris. Nul overraskelser

Uanset hvilken løsning du vælger, følger alt nødvendigt tilbehør til monteringen med. Også den krævede lækagesikring, som gør din indbyggede løsning fra Damixa lige så sikker som et traditionelt armatur.


Kort sagt: Der er ingen overraskelser, når du vælger Damixa. Hverken på prisen, eller når armaturet skal monteres

Godkendt til brug i Danmark

Vores nye produkter til indbygning er selvfølgelig godkendt til brug i Danmark. Og de er, lige som alle andre Damixa-produkter, produceret efter vores strenge krav til kvalitet og sikkerhed. Det er din garanti for, at dit nye Damixa-armatur giver glæde og komfort hver eneste dag i mange år fremover.