Skønheden kommer indefra

Indbyggede brus- og håndvask-løsninger

Badeværelset er hjemmets frirum. Det er her, dagen starter og slutter, og her du lader op. Hos Damixa har vi ladet os inspirere af designhoteller og spa-resorts og skabt indbygningsløsninger, der gør badeværelset til en sanselig oplevelse. Enkelt og stilrent, men ikke klinisk, for badeværelset skal matche resten af boligen i lækre materialer og smukke farver. Ved at indbygge armaturer til bad og håndvask, skjules det overflødige, så intet forstyrrer øjet. Det skaber ro og fremmer følelsen af afslapning og selvforkælelse – en lille hverdags luksus.

Designet i Danmark. Produceret i Sverige.

Dansk design og kompromisløs kvalitet ligger i Damixas DNA. Damixas indbygningsboks er produceret i Sverige og har vist sit værd på de europæiske markeder i årtier. Vi bruger udelukkende de bedste komponenter og de bedste legeringer, og alt gennemtestes løbende til mindste detalje af vores ingeniører på laboratoriet i Danmark.

Tap into your style

Med valg af design, farver og materialer kan du skabe din helt personlige stil. I Damixas indbygningsprogram har du de smukkeste farver og overflader at vælge mellem: Klassisk krom, der er evig aktuel. Stilsikkert stål, silkemat grafitgrå eller elegant matsort. Poleret eller børstet messing og kobber. Slidstærke, robuste overflade, der er lette at holde så smukke som nye. I vores omfattende kollektion af tilbehør finder du alt fra knager til håndklædeholdere i præcis samme farver og overflader, så du får et gennemført look til mindste detalje.

Én løsning. Et væld af muligheder

Med én indbygningsboks til henholdsvis vask og brus er Damixas løsning både enkel og fleksibel. Indbygningsboksen kan nemlig kombineres med alle yde dele, så hvis du efter en årrække ønsker at skifte farve eller design, er det helt enkelt at skrue de nye elementer på. Alle sliddele kan skiftes udefra, og vi opretholder et komplet lager af reservedele, der matcher produkternes lange levetid.

Indbygnings-boksene

  • Én indbygningsboks, der kan kombineres med alle ydre dele.
  • Designet i Danmark. Produceret i Sverige.
  • Gennemtestet, kompromisløs kvalitet samlet i én indbygningsboks.
  • Vi bruger udelukkende de bedste komponenter og de bedste legeringer.
  • Alt gennemtestes til mindste detalje for at sikre kompromisløs kvalitet og ekstrem lang levetid.
  • Alle sliddele kan skiftes udefra, og vi har et komplet lager af reservedele
  • Let at installere. Let at servicere.
  • Nem installation: Alt leveres i en pakke
  • Når indbygningsboksen er installeret, skrues de ydre dele på i én arbejdsgang;der er ikke noget, der skal samles.
  • Lækagesikring er inkluderet og umuliggør, at der kan løbe vand ud inde i væggen.