Cookies [damixa.dk]

Kunde-information

Vedrørende coronavirus

Opdateret den 26. marts 2020

Intet nyt er godt nyt!

Ligesom så mange andre, så påvirker denne globale situation også os som virksomhed og som mennesker. Heldigvis har COVID-19 ikke påvirket vores leveringsevne eller dit traditionelle samarbejde med os som forretningspartner. Derfor er vi glade for at fortælle at nedenstående opdatering stadigvæk er gældende, og vi ikke har noget nyt på den front - hvilket er gode nyheder i dette tilfælde.  

Opdateret den 13. marts 2020

Hvad betyder corona-virussen for vores leveringstider?

Vi er her stadig, men vi arbejder hjemmefra! Vi vurderer, at du som samarbejdspartner, ikke bliver berørt ift. ordrehåndtering eller vareafsendelse, selvom vi har aktiveret nødberedskabet. Vi forholder os fuldstændig til statsministerens retningslinjer. Hovedparten af alle medarbejdere er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, men vores organisatoriske og produktionsmæssige setup, tillader os heldigvis at opretholde en næsten 100% normal hverdag, uden at det påvirker hverken den enkeltes, eller nationens sikkerhed. Vi opfordrer i den forbindelse til, at alle følger deres normale forbrugsmønster og ikke hamstrer, da det kan give udfordringer i forhold til, at vi kan opretholde en god leveringsevne.
Spørgsmål vedrørende service og leveringssikkerhed

Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at tage fat i din faste kontaktperson hos FM Mattsson Mora Group Danmark, salg eller kundeservice.  

skriv til os

vi svarer så hurtigt som muligt