Clover Green

Grønne og gennemtænkte armaturer

Clover Green er elegante og effektive armaturer med smarte, grønne funktioner indbygget. En elegant serie i stramme, enkle linjer, der passer til tidens moderne hjem. Serien har vundet


Red Dot Design Award

Sådan blev Clover Green til

Clover Green er tegnet af Jakob Jensen, designingeniør hos Damixa. Serien udspringer af et udviklingsprojekt, som ikke handlede om design, fortæller Jakob Jensen: "Det begyndte med, at vi udviklede et nyt system til det indvendige i vores armaturer. Et system, som skulle kunne bruges igen, så vi ikke skulle opfinde den dybe tallerken hver gang. Clover var det første design til den nye "indmad", tegnet med skarpe kanter og et stramt udtryk." Det er stadig yderst populært og et udtryk for Damixas tidløse design. Siden blev Clover opgraderet til Clover Green med flere smarte og besparende funktioner.

Jakob Jensen

Mød designeren

Jakob Jensen er in-house designingeniør hos Damixa og har tegnet stregerne til flere af vores mest populære armaturer. Altid med respekt for den danske og nordiske designtradition - og et ufravigeligt fokus på, at design skal understøtte funktion.

LÆS MERE OM DESIGNEREN ​​​​​​​

Se et udvalg af Clover Green serien her