A-Pex

Armatur-fremtiden er her nu -​​​​​​​smukkere end nogensinde

A-Pex viser vejen for fremtidens armaturer. Udviklet på baggrund af fremtidsstudier - designet af den danske topdesigner Anders Hermansen. Resultatet er en unik armaturserie, hvor form og funktion spiller perfekt sammen. A-Pex har vundet flere designpriser, og den unikke placering af grebene sikrer, at våde hænder ikke efterlader vand på køkkenbordet.


A-Pex er essensen af Damixas designfilosofi 'When design makes sense' og har vundet hele fem internationale designpriser:


Interior Innovation Award 2014
2 x Red Dot Award, Product Design 2014
2 x Red Dot Award, Product Design 2015

Sådan blev A-Pex til

Før vi skabte A-Pex, stillede vi os selv ét spørgsmål: Hvad ønsker kunderne sig af fremtidens armatur? Derfor inviterede vi fremtidsforsker Liselotte Lyngsø til workshop. Derefter fik vi designer Anders Hermansen med på ideen. Og til sidst inviterede vi "helt almindelige" mennesker med i fokusgrupper. Vi tegnede, udviklede, testede og præsenterede. Vi fik ris og ros - og vi gik tilbage til tegnebordet. Indtil vi sammen havde skabt lige netop dét, vi stræbte efter: A-Pex.

Anders Hermansen

Mød designeren

Danske Anders Hermansen er industriel designer med utallige succeser på CV'et.

Han er manden bag en række kendte Bang & Olufsen-produkter, men har også designet en række unikke møbler, bl.a. for Paustian. Anders Hermansen har vundet flere danske og internationale designpriser.

Se udvalg af A-Pex serien her