Hello, Touchless

Silhouet Touchless er en ny type berøringsfrie vandhaner, der er udviklet specielt til brug i hjemmet. Stilren, praktisk og hygiejnisk fordi du aldrig behøver røre vandhanen med beskidte hænder. Du kan nemt regulere temperatur og flow, alt efter om du skal vaske hænder, børste tænder, barbere dig eller have en tår koldt vand. Det er også nemt at slukke helt, når vasken skal gøres ren.


Silhouet Touchless har et tidløst, enkelt og nordisk udtryk, som passer godt til både klassiske og meget moderne hjem. Den slidstærke overflade fås i krom, børstet messing og mat sort, som naturligvis matcher resten af den populære Silhouet-serie.

Let at installere

Silhouet Touchless er lige så let at installere som en klassisk vandhane. Den passer som udgangspunkt til alle vask, og tager ikke meget plads i skabet nedenunder. Den eneste forskel er den lille ledning og batteriet til sensoren, som går under vasken.


Batteriet er et lille 6 V-batteri, som sidder fast med velcro. Brugeren kan nemt skifte det. Når det skal skiftes, blinker sensoren. Det nye batteri sættes i, og så er det klaret.

Hygiejnisk

En almindelig vandhane berøres utallige gange i løbet af en dag, hvilket kan være med til at sprede bakterier og vira mellem forskellige brugere.


Det undgår du med Silhouet Touchless.


Den tænder, når du fører hånden forbi sensoren, og slukker automatisk når du fjerner dem igen.

Tap into your style

Silhouet Touchless har et tidløst, enkelt og nordisk udtryk, som passer godt til både klassiske og meget moderne hjem.


Den slidstærke overflade fås i klassisk krom, børstet messing og mat sort, så du med dit valg kan understrege sin personlige stil.


Designet matcher naturligvis resten af Silhouet-serien.

Få alle de nørdede detaljer

I denne video fortæller Claus Rantzau, som er designingeniøren bag Silhouet Touchless serien, alt om teknologien, designet, og alle fordelene, ved de smukke berøringsfrie vandhaner.


Få alle de nørdede detaljer ved at trykke 'play'.


Giver dig fordelene fra en almindelig vandhane og den berøringsfri teknologi

Med Silhouet Touchless er det lykkedes at kombinere berøringsfri teknologi med et brugervenligt design, hvor du med funktions-toppen kan styre vandmængden og veksle mellem varmt og koldt vand.


Temperaturen regulerer du ved at dreje på toppen. Du skruer op og ned for flowet - eller slukker helt for vandet - ved at klikke toppen op og dreje.

Oplev Silhouet Touchless serien

Hent brochuren

Har du ikke brug for en berøringsfri vandhane?

Silhouet-serien fås også uden sensorteknologien