Silhouet i nye smarte armatur overflader: Sort, Messing og Stål [www.damixa.dk]

Silhouet i nye flotte farver

Slank, skandinavisk, og nu endnu mere indbydende

Enkel og indbydende. Det er Silhouet, som med sit slanke, rene udtryk passer flot ind i både dagens og morgendagens køkkener og badeværelser. Silhouet er essensen af tidløst, skandinavisk design og kompromisløs Damixa-kvalitet. Nu tager vi skridtet videre og opgraderer hele Silhouet-serien med tre nye, elegante designoverflader: Matsort - Steel (PVD) - Messing (PVD)


Matsort er minimalistisk og elegant med sit nedtonede udtryk, der står i perfekt kontrast til det moderne look, der præger mange køkkener og badeværelser i dag. Den matsorte finish falmer ikke i farven, selv efter mange år, og overfladen er afvisende overfor snavs og aftryk fra fedtede fingre.


Steel (PVD) er det diskrete, elegante alternativ til krom og passer i næsten ethvert køkken/bad. Den særlige PVD-belægning giver Silhouet Steel en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.


Messing (PVD) er på samme tid klassisk og moderne. Det stilbevidste Silhouet-valg til køkkener og badeværelser, som er designet med et strejf af nostalgi. Silhouet i messing har også den hårdføre og meget holdbare PVD-overflade.

Se et udvalg af de nye flotte overflader her

Halskov & Dalsgaard Design

Mød designeren

Silhouet by Damixa er designet af det prisvindende danske designfirma Halskov & Dalsgaard Design i tæt samarbejde med Damixa. Bag Halskov & Dalsgaard Design står duoen Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, som siden 1990 har designet en lang række produkter for blandt andre Stelton, Holmegaard, IKEA og Sticks'n'Sushi.