Pine.

​​​​​​​Don’t be so square.

Historien om de små detaljer, der gør den store forskel; rounded Square-trenden og vigtigheden af at bløde op og være åben for det nye.  Og så er det samtidig en opfordring, der ikke kun giver mening for vandhaner, men for os alle sammen.


​​​​​​​Små detaljer kan gøre en stor forskel. Pine er designet med inspiration i ”rounded square”-tendensen. Den udfordrer ideen om, at en firkant skal være firkantet, og at en vandhane altid er rund i sit formsprog: Hvorfor ikke bløde det kantede op og være åben for nye ideer? De afrundede hjørner, der kendes fra computer- og mobil-design, tiltrækker instinktivt blikket og gør både armaturet rart at røre ved og inspirerende i sit udtryk. Pine-serien matcher den personlige stil i det moderne køkken og bad og bidrager med brugervenlige funktioner som anti-skoldnings- og vandsparefunktion. Pine fås i 3 overflader: krom, matsort og stål.

Se et udvalg af Pine serien her

Matsort Anti-fingerprint

Mat sort er stilfuld, minimalistisk og elegant. Med sit nedtonede udtryk giver den en snert af luksus til alt fra det rå, urbane køkken til det sanselige spa-badeværelse.


Den matsorte finish holder farven, år efter år. Den hårdføre overflade er nem at rengøre og afvisende overfor snavs og fingeraftryk.

Den hårdføre PVD-overflade

Steel PVD er det diskrete, elegante alternativ til krom og passer i næsten ethvert køkken/bad.


Den særlige PVD-belægning giver Pine en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.