Pine

En vandhaneprofil der passer perfekt ind

Her har vi et armatur, som skiller sig en smule ud fra resten, idet det kantede møder det runde i et design, som passer godt ind i de fleste nordiske hjem.


Serien er tegnet af designingeniør Claus Rantzau, som altid tager udgangspunkt i at gøre hverdagen nemmere og grønnere for brugerne. Armaturet har en lang række smarte funktioner, såsom antiskoldningsfunktion og vandsparefunktion.


Sådan tegnede vi Pine

Pine er resultatet af en designproces, der omfatter tegnedag, konceptudvælgelse og fokusgruppe med brugere. Mødet mellem firkanten og buen gør, at armaturserien passer til en bred vifte af stilarter i køkken og bad.


"Med Pine ønskede vi at udfordre ideen om, at en vandhane altid er rund. Vi tog inspiration fra Rounded Square-trenden og overførte den til et anderledes design med en profil, der på samme tid er både kantet og afrundet," siger Damixa-designer Claus Rantzau, der står bag Pines unikke udseende.

🛒

Se hvor du oplever og køber Pine

Matsort Anti-fingerprint

Mat sort er stilfuld, minimalistisk og elegant. Med sit nedtonede udtryk giver den en snert af luksus til alt fra det rå, urbane køkken til det sanselige spa-badeværelse.


Den matsorte finish holder farven, år efter år. Den hårdføre overflade er nem at rengøre og afvisende overfor snavs og fingeraftryk.

Den hårdføre PVD-overflade

Steel PVD er det diskrete, elegante alternativ til krom og passer i næsten ethvert køkken/bad.


Den særlige PVD-belægning giver Pine en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.

Claus Rantzau

Mød designeren

Claus Rantzau er designingeniør hos Damixa og manden bag serierne Free, Pine, Rowan og et-grebsudgaven af Tradition. Han fortæller, at designprocessen hos Damixa tager udgangspunkt i at gøre hverdagen nemmere og grønnere for brugerne

Se et udvalg af Pine serien her