Udviklet til kunderne - sammen med kunderne

Fokusgrupper & tests

For Damixa er det altafgørende, at vores produkter reelt opfylder kundernes behov. Et nyt armatur eller brusesystem skal se godt ud i - både i kundens øjne og i kundens bolig. Og det skal have de funktioner, kunden vil have.


En vandhane er nemlig ikke bare en vandhane. Den er en vigtig del af vores bolig, som skal gøre hverdagen lettere. Den skal være nem at bruge, den skal have smarte funktioner indbygget og den skal selvfølgelig være smuk at se på.


Det er ikke nok, at vi hos Damixa prøver at gætte os frem til, hvad vores kunder vil have. Derfor er vores kunder en central del af udviklingsprocessen. Mange af vores designserier er resultatet af et tæt design- og udviklingsforløb, hvor kunder giver inputs i fokusgrupper og tests.


Til vores kunder, sammen med vores kunder

Vi præsenterer designforslag og prototyper. Kunderne giver ris og ros og kommer med nye ønsker og ideer. Vores designere går tilbage til tegnebordet, og vores ingeniører tilføjer og tilpasser funktionalitet. Sammen arbejder vi os frem mod det næste Damixa-armatur. Kort sagt: Vi udvikler armaturer til vores kunder, sammen med vores kunder.


Nogle gange kan vi også have brug for en hjælpende hånd fra andre eksperter end vores kunder. Det er for eksempel tilfældet med vores unikke Clover Easy-greb. De er udviklet i tæt samarbejde med en gruppe brugere med særlige behov for nem betjening, og med specialister i brugervenligt design hos det danske designhus Design Concern.

Om Damixa

Historie

Produktion

DNA