Innovation, smarte funktioner

og hensyn til miljøet

Vores DNA

En vandhane er ikke bare en vandhane, som kan åbne og lukke for vandet. Hos Damixa mener vi, at en vandhane skal være nem at bruge, have smarte funktioner indbygget, være smuk at se på og hjælpe med at spare på energi og vand.


Siden 1950erne har Damixa udviklet den gammeldags vandhane frem mod de moderne armaturer, vi kender i dag. Innovation er i vores DNA, og vi har gennem Damixas 85-årige historie været med til at sætte nye standarder for armaturer på flere punkter.


Vi er kendte - og anerkendte

For eksempel var vi først i Europa med et-grebsarmaturet. Vi var de første med den røde og blå temperaturindikator. Og det var Damixa, der opfandt både den hestesko-formede møtrik, som armaturer spændes fast med over hele verden, og den unikke platform X-Change til lynhurtig udskiftning af armaturet.


Vi er kendte - og anerkendte - for vores smukke armaturer, som repræsenterer det ypperste inden for dansk design og kvalitet. Men vi er lige så optagede af det indvendige. Alt det, som forbrugerne ikke kan se udefra, men som er afgørende for, at armaturet virker til perfektion. År efter år.


Damixas ingeniører arbejder konstant på at udvikle, forbedre og optimere. Altid med de samme mål for øje: At øge komforten og brugervenligheden, og samtidig tage det størst mulige hensyn til miljøet.


Derfor er vores armaturer udviklet med den nyeste teknologi og smarte funktioner indbygget. Antiskoldning, Eco Save, Rub Clean og koldstart er blot nogle af eksemplerne på de mange smarte funktioner, du finder i armaturer fra Damixa.​​​​​​​

Om Damixa

Historie

Produktion

Udvikling