Cut to the Core

Med Damixa Core har vi udviklet en samlet løsning til projektbyggeri, som tilgodeser alle lige fra bygherre til slutbruger. En løsning hvor vi kan sætte flueben ved alle miljø- og dokumentationskrav i branchen, og samtidig toppe det med service i særklasse. Core by Damixa taler et brugervenligt funktionssprog, der forstås af alle og der kan ikke sættes en eneste finger på det tidløse armaturdesign, der fås i både matsort og krom. Serien fås naturligvis til både køkken, bad og brus og er således gennemført i alt lige fra udbud til brug. En projektserie som er skåret helt ind til benet. Hele essensen. Cut to the Core


EPD certificeret og top energiklasse

Core-serien har alt der skal til, for at indgå i et moderne projektbyggeri. Foruden EPD'er er Core pointgivende ved byggeri inden for svanemærket, DGNB, LEED og BREEAM. Core er desuden den Damixa-serie der har det laveste ressourceaftryk. F.eks. håndvaskarmaturet forbruger så lavt som kun fem liter per minut ved 300 kpa, hvilket placerer det i energiklasse A

Høj kvalitet og stor fleksibilitet

Valg af armaturer til projektbyggeri handler om mere end godt design. Det handler om at gøre hele vejen fra projektering til drift så nem som mulig for alle involverede. Det er præcis, hvad vi tilbyder med Core: Bedre kvalitet, simpel installation, fleksibel service.

Fuldt projekt sortiment

Alt fra håndvaskarmaturer til brusesystemer. Brusesæt og køkkenvandhaner. Helt basalt alt hvad du skal bruge i et højkvalitets projektbyggeri for både køkken og badeværelse står helt skarpt nu og mange år frem. Nem at vedligeholde. Nem at servicere. Nem at holde af.

Den bedste servicepakke

Når du vælger Core, er vores hotline altid klar til at hjælpe med her-og-nu-service ved eventuelle fejl og mangler. Du har også fri adgang til vores tekniske serviceteam, der kender alle kroge i sortimentet. 


Du får ligeledes fri adgang til vores installationsguide direkte fra QR-koderne på PEX-slangerne, ligesom du på vores hjemmeside finder alt fra 3D-filer til udbudsmateriale.