Osier

Klassisk minimalistisk

Moderne møder klassisk i Osier. En serie elegante armaturer i et stramt, minimalistisk look. Lige efter den danske og skandinaviske designtradition. Osier skiller sig ud fra mængden med overflade i krom eller stål - og med valget mellem en klassisk, buet tud eller en moderne L-form. Alle Osier-armaturer til køkken fås med pull-out-tud.Sådan skabte vi Osier

Osier er tegnet af Claus Rosager Nielsen. Han er både designer og vice president, research & development, hos Damixa.


"Ideen med at give Osier både en buet og en L-formet tud var at kombinere det klassiske med det moderne. Generelt følger Osier de enkle og simple linjer, så udtrykket bliver stramt og minimalistisk. Men med den klassiske, buede tud som valgmulighed, får man et lidt andet udtryk i helheden. Så er det op til kunden at vælge," siger Claus Rosager Nielsen.

Claus Rosager Nielsen

Mød designeren

Claus Rosager Nielsen er designer og udviklingsdirektør hos Damixa, hvor han har det overordnede ansvar for innovation og udvikling af nye produkter. "Innovation er en del af Damixas DNA, og innovation handler jo både om teknologi, funktion og design," siger Claus, der samler inspiration fra hele verden.

Se et udvalg af Osier serien her