Dansk design og kvalitet

 Alle elsker godt design. Men hvad kendetegner egentlig godt design? Her hos Damixa mener vi, at godt design er: When Design makes Sense.

Som en del af den verdenskendte danske designtradition, er vi stolte af at opretholde filosofien om, at dansk design er defineret ved enkle og ligetil materialer, fejlfrit håndværk, et design der ergonomisk passer objektets påtænkte anvendelse og overholder filosofien “form to funktion”

Når du køber en vandhane fra Damixa, siger du ja til stilfuldt dansk design, som er meget holdbart og til et produkt, som vi har gjort os umage for at sikre er både logisk og nemt at bruge.

At det lykkedes os at forene brugervenlighed og design, fik vi et synligt bevis på i slutningen af 2013, da vi blev belønnet med den prestigefulde Interior Innovation Award for vores nye designserie A-Pex.

A-Pex forener på fremragende vis forbrugervenligt design med visioner og udsøgt sans for æstetik. Med A-Pex, fortsætter Damixa en epoke hvor brugernes krav og ønsker er tænkt med lige fra starten. Kombineret med et moderne formsprog, sætter det både eksklusivitet og funktionalitet på landkortet.

Blandt andre nyheder introducerer vi udvidelser til to af vores populære serier, Rowan og Clover. For Clover er det den længe ventede åben tud model og for Rowan er der adskillige tilføjelser såsom en ny smallere piccolo håndvask model og en 3-huls kar/bad model, hvilket gør Rowan til en af vores bredeste produktserier.

Vores fornemme og også omfattende Tradition serie har fået to nye familiemedlemmer. Inspireret af den fransk-klassiske og romantiske landstil er de nye 1-grebs Traditions armaturer et perfekt eksempel på et klassisk produkt i en moderne form. Tradition serien har altid komplementeret den antikke vintage stil, og med de nye produkter som kombinerer moderne teknologi og design, vil de passe perfekt ind i moderne køkkener såvel som badeværelser.
 
Sidst men ikke mindst har vi endnu engang lavet tilføjelser til vores brede bruserprogram. Her finder du Rowan brusersæt, Hilina og Idona hånd- og hovedbrusersæt.
 
Og det stopper ikke her. Præcis ligesom sidste år, hvor vi lancerede mere end 200 nye produkter, fortsætter vi med at udvikle nye spændende produkter hverdag og vi ser frem til at præsentere endnu flere spændende nyheder i 2014

 Se filmen om Damixa ved at klikke på linket nedenfor.