Forbrugerpanel

Damixa er kendt i hele verden for flot og stilrent, dansk design og stor brugervenlighed gennem innovation. Det er kvaliteter, der har været i højsædet siden 1932, hvor Damixa blev grundlagt og sådan vil det også være i fremtiden.

Men på baggrund af en ny strategiplan for virksomheden, er organisation og arbejdsgange gennem de sidste par år blevet omlagt og optimeret. Dette gælder også Damixas udviklingsprocesser, som primært er blevet mere markedsrettede og kundefokuserede. Vi vil stadigvæk udvikle innovative kvalitetsprodukter der matcher den to-strengede designfilosofi med lige dele fokus på design og funktionalitet. Men i fremtiden vil vi arbejde tættere sammen med kunder og forbrugere om at ramme lige præcis det design og de funktionaliteter som står øverst på forbrugernes ønskelister.

Derfor har Damixa siden efteråret 2009 arbejdet med forskellige projekter indenfor brugerdreven innovation og ligeledes er tiltag som fremtidsforskning og fokusgruppearbejde blevet bragt på banen.

Hos Damixa ønsker vi også at høre din mening om produkter, designs og funktionaliteter! Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at blive spurgt til råds om forskellige emner der har med Damixas produkter at gøre. Vi opretter et forbrugerpanel som vil blive indbudt til forskellige
spændende arrangementer som fokusgruppearbejde, bedømmelse i designkonkurrencer og desuden med jævne mellemrum blive spurgt om relevante spørgsmål. Vi kontakter dig ikke oftere end hvert kvartal og du vil altid på forhånd blive informeret om det forventede tidsforbrug inden du vælger om du ønsker at deltage. For at blive optaget i panelet, skal du registrere dig via formularen nedenfor.

Vi glæder os til at møde dig!

Udfyld felterne nedenfor