Design Priser

Damixa har opnået flere internationale priser

Hæder for flot design og funktionalitet

Red Dot Design Award

 

Damixa er hele elleve gange blevet tildelt den eftertragtede designpris reddot design award, som hører til blandt de allerstørste designpriser i verden. Der er tale om en dyst mellem tusindvis af produkter fra hele verden. Det er en stor ære at være blandt de prisbelønnede produkter, der vises frem for offentligheden i reddot design-museet.

Damixa har tidligere vundet reddot design prisen for Merkur, Arc, G-Type og Clover / Clover Easy serierne. Senest er  A-Pex håndvask i 2014, Fern Køkken høj i 2015 og nu i 2016 både Tradition udtrækbar køkken, Slate Pro køkkenarmaturet og A-Pex brusersystemet, tildelt den eftertragtede pris.

 

 

iF Product Design Award

 

To gange har Damixa modtaget den fornemme iF product design award – en eftertragtet anerkendelse for alle designvirksomheder. Damixa har fået prisen for Arc og Illusion.

”iF produktdesignprisen er en af verdens førende designpriser og uddeles til virksomheder, der i særlig grad har udvist innovation i et produktdesign. Hvert år bliver flere end 200 produkter fra mere end 35 lande vurderet af internationale eksperter på Hannover Exhibition Center. De bedste modtager et iF-segl og med det en plads blandt de højst estimerede designvirksomheder på verdensplan,” fortæller IOle Sander, Adm. Direktør.

Hun understreger, at den anerkendelse, som følger med de internationale priser, er vigtig for Damixa og alle andre virksomheder, der satser benhårdt på flot design.

”Internationale priser styrker vores image som en internationalt orienteret virksomhed, der bærer godt dansk design ud i verden og samtidig sikrer, at funktionaliteten og kvaliteten er høj,” siger Ole Sander.

Interior Innovation Award

 

Interior Innovation Award er en de mest prestigefyldte priser i indretnings sektoren på verdensplan og blev lanceret i 2002 af imm cologne, som står bag ideen omkring konkurrencen. Arrangøren er det tyske Design Council.


Interior Innovation Award bedømmer nyskabelser inden for alle produktområder i denne branche.

Damixa har vundet den prestigefyldte pris i 2014 for A-Pex serien.

 

German Design Award

 

Formålet med German Design Award er at identificere, præsentere og ære unikke design tendenser.


Præmierne vil blive tildelt kvalitetsprodukter og projekter der alle er banebrydende på den international design scene.

Damixa har vundet i 2015 for A-Pex håndvaskbatteriet.