Årets Building Green-messe i Forum i København byder den 28.-29 oktober velkommen til alle med interesse i energirigtigt byggeri og renoveringer med fokus på optimal udnyttelse af vores sparsomme ressourcer.

FM Mattsson, Mora og Damixa har samlet en masse gode eksempler og produktnyheder, som kan bidrage med markante energibesparelser:

Kom og mød os på stand 70 – der er gratis adgang.

Vi byder på en kop kaffe og en spændende snak om energibesparelser med udgangspunkt i din ejendom eller forestående renoverings- eller byggeprojekt. Vi har hjulpet boligforeninger, hospitaler, erhvervsbygninger, skoler, kommuner, hoteller og mange andre med besparelser på vand og energi på op til 30%. Vores energirådgivere står klar på standen i Forum til at komme med ideer og lave en energiberegning, der kan estimere hvor mange penge, du kan spare – og hvor meget du kan reducere din bygnings CO2-udslip med og dermed opnå energitilskud.

Der er gratis adgang til messen, men hvis du vil springe køen over ved indgangen, kan du forhåndsregistrere dig på nedenstående link.

Vi ses i Forum!